2011. november 15., kedd

mit gondoltok róla?

hétvégén kínai piacon voltunk a lányommal
csak nézelődtünk, venni nem vettünk semmit
viszont megfigyeltem, hogy sok kötött cucc van, főleg felsők

részemről csak amolyan "ötletmerítős" séta volt,
elég mutatós  darabokkal találkoztam...

sajnos árban olcsóbb, mintha kézzel kötött darab lenne
(ezért inkább innen veszik meg-gondolom)
szerintem a minőség is hagy némi kívánni valót maga után
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én inkább abból a pénzből,
amit a kínainak adok, megveszem a fonalat, megkötöm
és nem jön velem szembe az utcán még pár ugyanolyan darab
ti hogy vélekedtek erről?

2 megjegyzés:

  1. Nem lenne kedved a "rendszeres olvasók" fület aktiválni? Bevettelek ugyan a "rendszeresen olvasott blogok" listájába, de nem frissülsz valamiért:o(
    Szóval: én is mindig nyitott szemmel járok a boltokban, és nagyon jó felsőket látok. Le is fotóznám, de a telefonom állandóan tele van, törölni meg sajnálok.
    Van, amikor megveszek valamit, hogy majd esetleg meg is kössek egy hasonlót, de a napi net-bolyongásaim során mindig valami másba, valami újba botlok, és inkább azt veszem fel a listámra:o)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Örülök, hogy rátaláltam a blogodra.Ez adta az utolsó lökést,hogy én is elkezdjem a blog írást. Nekem az egyik "szívem csücske" a kötés és minden ami azzal kapcsolatos.Nagyon szomorú, hogy a "privatizáció" és a gazdaság átalakítása következtében megszűnt a fonalgyártásunk. Kitűnő fonalaink voltak.Kézzel és géppel egyaránt jól lehetett velük dolgozni.Most úgy látom sokan eladják a használaton kívüli gépeket és sokan újra felfedezik. Nem tömeggyártásra gondolok,de egy Moda vagy Naumann Veritas géppel szép dolgokat lehet készíteni töredék idő alatt.Ráadásul a kézi munka, -mert ezekkel a gépekkel is kézzel kell dolgozni- jót tesz az ember lelkivilágának is.Elcsépelt kifejezés de, kell a jól végzett munka öröme. A másik "szívem csücskéről " az Internet vagy kötős újság-nál írok megjegyzést.

    VálaszTörlés